Isnin, 27 Julai 2009

Selamat datang semua..

Ucapan selamat datang untuk semua..

saya mmg mmg tak pandai dan kreatif nak buat blog..so kalau blog nie tak cantik dan tersusun tu,maaf lah yer..tapi apa yang penting,kita semua dapat kongsi hobi mengumpul notes dan coin nie sama-sama.memang best,bila ader ramai collector melayu nie..at least boleh la kita bertukar pendapat atau apa saja melalui blog-blog nie..ok.thank

2 ulasan:

  1. salam...
    kagum betul dengan koleksi anda....
    boleh demam bila tengok...hehehe...
    saya pun new collector...
    my colection biasa saja...tak gempak cam saudara
    paling lama pun...duit 10 sen...king edward 1941...

    nizarejab@yahoo.com

    BalasPadam
  2. thanks..atas ulasan anda tu

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails