Isnin, 21 Mac 2011

$10 Siri Ke 3 Printing Error



Di sebabkan kesibukan yang teramat sangat,tak sempat nak update blog ini minggu lepas.So minggu nie kena la update dua kali. Notes yang tertera kat atas ini merupakan wang $10 siri ke 3 yang ditandatangai oleh gabenor Ismail Md Ali. Apa yang menarik tentang wang ini ialah,terdapat kesalah pada cetakan atau "folds". Rasanya semasa wang ini sedang dalam proses cetakan,kertasnya terlipat dan berlaku kecacatan pada cetakan wang tersebut.Kualiti wang ini masih lagi cantik leh,kasi aEF agaknya. Harga yang saya dapat pun tak berapa mahal sangat,masih lagi mampu dibeli. Lagipun ini merupakan koleksi saya yang pertama untuk folds error ni. Sebelum nie,saya cuma kumpul yang printed shift down jer. So bertambah lah koleksi notes freak saya nie.

4 ulasan:

  1. wow..awesome...
    error...terbaik en.nazerry

    BalasPadam
  2. THANKS SABRI..BELI DARI PUTRI,HARGA MURAH GAK LA.

    BalasPadam
  3. Syabas Bro! bertambah menarik!

    BalasPadam
  4. thanks iaryylr.sekadar menambah koleksi yang sedia ada.

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails