Rabu, 2 Disember 2009

$1 1st Series Replacement Notes








Wang gantian siri Pertama ini dikeluarkan pada tahun 1967. Wang ini boleh dikategorikan sebagai Rare coz sukar nak dapatkan notes nie..harga pun agak mahal juga. Kualiti notes nie adalah VF. Cuma nominasi $1 jer yang mampu saya beli. Kalau nominasi $10 untuk wang gantian harganya mencecah ribuan ringgit. Memang tak mampu la. Pada masa kini wang gantian ini memang manjadi buruan para pengumpul wang lama nie, coz ianya sukar diperolehi dan harga akan naik pada setiap tahun.

4 ulasan:

  1. nazri,kat sini note ni aku blum jumpa lagi.dah hampir setahun juga memburu,hehehe

    BalasPadam
  2. nko belum jumpa lagi notes nie yer guyz...dah lama gak la nko dok cari yer..notes nie mmg agak rare la juga..biasanya harga dalam RM600 huhuhuhuhu..tapi notes nie aku dapat aku murah la..dah rezeki kot.hehehehe

    BalasPadam
  3. sye ader duit sme seperti di atas..
    no siri h/46 031241 bpe harga skrg..

    BalasPadam

Related Posts with Thumbnails