Jumaat, 2 April 2010

Wang Gantian $50 Siri Ke 4Wang gantian atau replacemets notes nie agak jarang dijumpai pada ketika ini. Kalau ada,jangan lepaskan peluang untuk memiliki duit ini. Harga yang saya dapat untuk sekeping duit ini agak mahal juga,dalam RM600 ++ kualitinya gVF. Wang ini pun diperolehi atas pertolongan sahabat saya, Cik Putri. So terima kasihlah coz sudi tolong saya lagi. Wang $50 ini adalah keluaran yang ke 4.Kalo tengok kat katalog pun,harga agak mahal untuk wang jenis ini. Bagi yang meminati wang gantian,siri ke 4 adalah menarik untuk dikumpul. Lagipun harga tak la mahal sangat berbanding dengan siri 1 hingga ke 3. Sebelum ini,saya dah pun ada wang gantian $10 siri ke 4. so kena la cari wang gantian $100 siri ke 4 lak..harga rasanya lebih dari RM1000 sekeping..mana la nak cari duit sebanyak tu kan..huhuhuhuhu..

6 ulasan:

 1. salam singgah, lama betul tak nampak duit lama ni... walaupun nilainya rm 50... makin lama makin bernilai tu...

  BalasPadam
 2. selamat datang mancai..yup,walaupun nilainya cuma $50.tapi kalu nak beli la nie..duit nie nilai lebih dari 10 kali ganda nilai asal..mmg mahal,nak cari pun susah..seller tolong dapatkan dari singapore nie.

  BalasPadam
 3. note biasa pun aku belum ada..Z,lagi la..

  BalasPadam
 4. pelan-pelan kayuh din...la nie aku dok target $100 siri ke 4 lak..harga mmg mahal la..nak cari yg murah2 la..

  BalasPadam
 5. nazri...kencang hang punya replacement...hebat.dapat dari singapore?kenapa aku tak jumpa,hahaha.dah jodoh hang.

  BalasPadam
 6. yup dapat dari singapore...ader sorang seller cina yg carikan untuk aku...tu pun ader member yg tolong..nko pi la cari....byk kat temasik tu.harga murah lak tu.

  BalasPadam

Related Posts with Thumbnails